Västerbottenpaj, gräddfil, rödlök och dillolja.
Krondillskokta havskräftor och sockerärtor.
Beurre blanc, ljummen gurk & äppelsallad, regnbågsforellrom, potatispuré och pepparrot.
Pepparsås, potatis- och parmesanterrine samt tomatsallad med sockerärtor.
Körsbärskompot och chokladkrisp.
LÄGG TILL EN EXTRA RÄTT,
Ostallrik, 3 sorter ost serveras med fikon och lagerblads marmelad och kex.
73:-/pp, med vin 138:-/pp. Serveras före desserten.
2 sorters sill, dillgravad lax, hovmästarsås, kryddost, Västerbottenpaj, knäckebröd och vispat smör.
------
25 gram löjrom, Västerbottenpaj, gräddfil, rödlök och dillolja.
------
Roquefortost, hasselnötsvinegrette, rostade hasselnötter och grönkålschips.
Beurre blanc, ljummen gurk & äppelsallad, regnbågsforellrom, potatispuré och pepparrot.
------
Smördegsinbakad Västerbotten potatis. Serveras med gräddstuvad spetskål och portvinssås.
------
Rödvinssås, bönor och tryffelpotatispuré.
------
(Finns i begränsat antal)
Rödvinssås, kapris, rökt sidfläsk, schalottenlök och potatispuré.
------
Confiterad hasselbackspotatis, rostad vitlöksås, och haricots verts.
(Serveras medium, om inget annat anges)
Pepparsås, potatis- och parmesanterrine samt tomatsallad med sockerärtor.
------
Mandelpotatispuré, gräddsås, pressgurka och rårörda lingon.
------
Mandelpotatispuré, stekt lök, skysås, gröna ärtor och pressgurka.
------
Stekt potatis, tomatsallad med sockerärtor samt en timjan och citron färskost.