Menyförslag för Större Sällskap

(pris/person, gäller endast om alla i sällskapet väljer ifrån de 3 alternativen som listas under)

MENY 1
BAKAD ROTSELLERI

med roquefort, vattenkrasse, rostade hasselnötter och hasselnötsvinaigrette.

 

SPARRISRISOTTO

med gröna ärtor och parmesan.

KANEL & LIME BRÛLÉE
442:-

MENY 2
GUBBRÖRA

serveras på kavring med forellrom.

 

FJÄLLRÖDING

med vit sparris, Sandefjordsås, forellrom och dillkokt färskpotatis.

KANEL & LIME BRÛLÉE
497:-

MENY 3
RÖDINGTARTAR

med vit sparris, ingefärspicklad gurka och rabarber. Serveras med en sötsyrlig dillmajonnäs.

 

RÖDVINSKOKT OXKING

med rödvinssås, gröna ärtor och tryffelpotatispuré.

KANEL & LIME BRÛLÉE
474:-