Västerbottenpaj, gräddfil, rödlök, citron & dillolja.
På gula kantareller med timjan & vitlöksolja.
Mandelpotatispuré, sandefjordsås & juliennegrönsaker.
Potatisgratäng, pepparsås samt tomatsallad med sockerärtor.
Salt mjölkchokladcreme, halloncreme toppas med riven lakrits.
Picklad morot & rotselleri toppat med pepparrot.
25 gram löjrom, Västerbottenpaj, gräddfil, rödlök, citron & dillolja.
På gula kantareller med timjan & vitlöksolja.
På svensk oxfilé, serveras med tonfiskmajonnäs, riven parmesan, krutonger & friterad kapris.
Getostcrème, valnötter, honung smaksatt med kryddpeppar & timjan.
Mandelpotatispuré, sandefjordsås & juliennegrönsaker.
Mandelpotatispuré, skiratsmör & rårörda lingon.
Potatisgratäng, pepparsås samt tomatsallad med sockerärtor.
Potatis- & Västerbottenost terrine, smörstekta kantareller, tranbär & vilt velouté.
Gnocchi, haricots verts smaksatt med örtgremolata & skysås.
Tryffel- & potatispuré, rödvinssås & svenska gröna ärtor.
Mandelpotatispuré, gräddsås, pressgurka & rårörda lingon.
Mandelpotatispuré, skysås, stekt lök, gröna ärtor & pressgurka.
Med zucchini. Serveras med gnocchi och haricots verts smaksatt med örtgremolata & en tomatfärskost.
Salt mjölkchokladcreme, halloncreme toppas med riven lakrits.
Körsbärskompot & chokladkrisp.
Smaksatt med kondenserad mjölk & citrontimjan. Serveras med rårörda lingon.
Två tryfflar, kaffe med 4 cl: Famous Grouse, Grönsteds Monopol eller likör.