Västerbottenpaj, gräddfil, rödlök, citron och dillolja.
På grönsparris, serveras med varmrökt makrill.
Potatispuré, körvelsås, ljummen gurk- och grönsparrissallad samt regnbågsforellrom.
Potatis- och parmesanterrine, pepparsås samt tomatsallad med sockerärtor.
Salt mjölkchokladcreme, halloncreme toppas med riven lakrits.
På kallrökt lax, serveras med vit- och grönsparris, regnbågforellrom och dillolja.
25 gram löjrom, Västerbottenpaj, gräddfil, rödlök, citron och dillolja.
På grönsparris, serveras med varmrökt makrill.
På svensk oxfilé, serveras med tonfiskmajonnäs, riven parmesan, krutonger och friterad kapris.
Roquefortost, hasselnötsvinegrette, rostade hasselnöter och grönkålschips.
Potatispuré, körvelsås, ljummen gurk- och grönsparrissallad samt regnbågforellrom.
Potatis- och parmesanterrine, pepparsås samt tomatsallad med sockerärtor.
Råstekt provencale potatis, rostad vitlöksås och primörmorötter.
Stekt gnocchi- och svartkål, skysås och krondillmajonnäs.
Mandelpotatispuré, gräddsås, pressgurka och rårörda lingon.
Mandelpotatispuré, skysås, stekt lök, gröna ärtor och pressgurka.
Potatispuré, rödvinssås, kapris, rökt sidfläsk och schalottenlök.
Stekt gnocchi- och svartkål, timjan och citronfärskost samt en tomatsallad med sockerärtor.
Salt mjölkchokladcreme, halloncreme toppas med riven lakrits.
Körsbärskompot och chokladkrisp.
3 sorter ost med fikon & lagerblads marmelad och kex.
Två tryfflar, kaffe med 4 cl: Famous Grouse, Grönsteds Monopol eller likör.