På svensk kyckling. Toppas med parmesan, & riven tryffel.
På svensk oxfilé. Serveras med Västerbottencrème, picklad guldbeta & rostad bovete.
Potatispuré, blåmusselsås, kokta blåmusslor & grönärtscrème.
Potatis- & parmesanterrin, smörstekta kantareller & rödvinssås smaksatt med blåbär.
Salt mjölkchokladcrème, hallonmousse på färskost & rostade mandlar.
Gravad lax på hembakat danskt rågbröd med pepparrotsmajonnäs, ägg, rädisor & krispsallad.
30 gram löjrom, råraka, gräddfil, rödlök & citron.
På svensk kyckling. Toppas med parmesan & riven tryffel.
På svensk oxfilé. Serveras med Västerbottencrème, picklad gulbeta & rostad bovete.
Med smulad chèvre & honung.
Potatispuré, blåmusselsås, kokta blåmusslor & grönärtscrème.
Jordärtskocks- & sveciacrème, smörstekta kantareller, rågbrödsmulor & lingonvinägrett.
Potatisgratäng, pepparsås samt tomatsallad med sockerärtor.
Potatis- & parmesanterrin, smörstekta kantareller & rödvinssås smaksatt med blåbär.
Boeuf bourguignon med potatispuré, rödvinssås, skogschampinjoner, steklök & rökt sidfläsk.
Potatispuré, gräddsås, pressgurka & rårörda lingon.
Stekta kantareller, gröna ärtor, parmesan & riven tryffel.
Salt mjölkchokladcrème, hallonmousse på färskost & rostade mandlar.
Äpplechutney & rostade hasselnötter.
Tre sorter ostar, marmelad & knäcke.
Två tryfflar, kaffe med 4 cl: Famous Grouse, Grönsteds Monopol eller likör.